Bine aţi venit, Utilizator! Înregistrare RSS

...

Vineri, 2019-07-19
Principala » Articole » Jocuri PC

GTA IV

                         Downloadfa Schimb de Banere - GRATUIT - rata 1:1
daca vrei mai multi vizitatori la site-ul tau
>> da clic aici << pentru mai multe informatii

                     
                     
GTA 4 System Requirements
           
                
OS: Windows Vista – Service Pack 1 / Windows XP – Service Pack 3
              Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
              Memory: 1.5GB Vista / 1GB XP
              Graphics: 256MB Nvidia 7900 / 256MB ATI X1900
              DirectX Version: DirectX 9.0c Compliant Card
              Hard Drive: 16GB of Hard Disc Space
              Sound Card: 5.1 Channel Audio Card

Grand Theft Auto IV (uneori prescurtat GTA IV sau GTA 4) este un joc video non-linear de acţiune-aventură dezvoltat de către Rockstar North. Este al nouălea titlu din seria Grand Theft Auto şi primul din a patra generaţie a acesteia. Grand Theft Auto IV a fost lansat in toată lumea (cu excepţia Japoniei) pe data de 29 aprilie 2008 atât pentru PlayStation 3 cât şi pentru Xbox 360. Pe PC jocul s-a lansat pe data de 2 Decembrie 2008 în America, iar pe 3 Decembrie 2008 în Europa şi în restul lumii.

Acţiunea are loc în Liberty City, un oras inspirat din New York, si urmăreşte povestea lui Niko Bellic, un veteran supravieţuitor al Razboiului Bosniei sosit in Statele Unite ale Americii in căutarea "visului american" numai pentru a-şi găsi vărul, care l-a minţit în legătură cu bogăţiile care aveau să îl aştepte. Modul Multiplayer a;Grand Theft Auto IV conţine cincisprezece stiluri diferite de joc.

Guinness World Records a confirmat că jocul Grand Theft Auto IV a devenit cel mai bine vândut produs din lume, depăşind vânzările celui mai bine vândut film, joc sau carte care deţinea recordul pana atunci. Asta dupa ce doar in prima zi dupa lansarea GTA IV in 29 aprilie 2008 s-au vandut peste 3,6 milioane de exemplare in intreaga lume care au generat incasari de 310 milioane de dolari. În prima săptamănă de la lansarea lui GTA IV incasările au depasit 500 de milioane de dolari.

Prin comparaţie, cel mai bine vândut joc video de până la GTA IV a fost Halo 3, produs de Microsoft, care a generat 170 de milioane de dolari în prima zi de la lansare. GTA IV a devansat totodată, şi cel mai bine vandut film, Spiderman 3 care în prima zi de rulare în cinematografe a avut încasări de 60 de milioane de dolari, dar şi cea mai rapid vândută carte: Harry Potter & the Deathly Hallows care a avut încasări de 220 de milioane de dolari in primele 24 de ore de la lansare.


                               
                                 Categorie: Jocuri PC | Adăugat de: ADY (2010-01-23)
Vizualizări: 143 | Comentarii: 4 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 4
0 Spam
3 ADY  
Asta e torent si trebuie deschis cu unu din programele de mai jos:
-BitComet
-UTorent
-FlashGet
Asa ca jocul functioneaza, dar tu esti desteptul care nu stie sa-l deschida, poti sa te superi dar mai intai verifica inainte sa vorbesti. book
Nu ai vazut ca are extensia .noxt adica torent sau tu vrei sa il ei deja .exe nu gred ca stai tu sa uploadezi 16 GB asa ca instaleaza un din programele de mai sus sau altul asemanator cu ele si descarca jocul ca e marfa.
Si daca gasesti nereguli posteaza-le la Comentarii.

0 Spam
2 tot io  
Nu posta jocuri ce nu sunt functionale :P

0 Spam
4 ADY  
Ai incercat sa vezi daca "sunt functionale"

0 Spam
1 ADY  
wink Super tare jocu wink

Il recomand


Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]